VAPAAOPPILASPAIKKA

Turun Liikuntaseuralla on käytössä seuran jäsenille  tarkoitettu vapaaoppilaspaikka. Vapaaoppilaspaikkoja myönnetään vuosittain muutamia budjettiin varatun määrärahan puitteissa. Mikäli kriteerit täyttäviä hakemuksia ei tule, voidaan paikat jättää täyttämättä. Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea kaiken tasoisille voimistelijoille, ikään tai harjoitusryhmään katsomatta.

Vapaaoppilaspaikka myönnetään yhdeksi kaudeksi kerrallaan (kevät/syksy) ja pääsääntöisesti enintään kahdeksi peräkkäiseksi kaudeksi. Kullekin kaudelle tulee tehdä erillinen hakemus.

Vapaaoppilaspaikan saaneelle harrastajalle myönnetään joko osittain tai kokonaan vapautus kauden kausimaksusta. Jäsenmaksu ja muut harrastukseen liittyvät maksut (mm. kisamaksut, varustehankinnat) tulevat maksettavaksi normaalisti.

Vapaaoppilaspaikan myöntämiseen vaikuttavat seikat:

• Perheen taloudellinen tilanne

• Perheen koko

• Turun Liikuntaseura ry.:ssä voimistelevien sisarusten määrä

Vapaaoppilaspaikkahakemukset tulee toimittaa seuraavasti:

• Kevätkausi, hakemus toimitettava 15.1. mennessä

• Syyskausi, hakemus toimitettava 15.9. mennessä

Hakemuslomake toimitetaan osoitteeseen toimisto.tls@gmail.com

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella, eikä hakijoiden tai paikan saaneiden nimiä julkisteta. Mikäli olet hakenut vapaaoppilaspaikkaa, älä maksa saamaasi kausimaksua ennen päätöstä.