Ryhmät

TURUN LIIKUNTASEURAN RYHMÄT

Syksyn harjoituskausi alkaa viikolla 34.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto.tls@gmail.com tai soittamalla 0400 467137.

Turun Liikuntaseura myöntää sisaralennuksen, joka on 10% edullisimmasta harjoitusmaksusta.

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen.

Harjoitusmaksujen maksueristä voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Harjoitusmaksuissa ei oteta huomioon mm. sairauspoissaoloja, eikä maksua palauteta, mikäli lopettaa kesken kauden.

Mikäli harjoituksia joudutaan perumaan Turun Liikuntaseurasta johtumattomista syistä, maksuja ei palauteta.

Harjoitusmaksu sisältää lajiharjoittelun.

Ulkopaikkakunnalle kilpailuihin osallistuvilta laskutetaan 15€ / kilpailu / voimistelija tuomarikulujen kattamiseen. Kilpailuihin osallistumisen peruuntuessa ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumismaksusta kilpailun järjestävä seura voi periä 15€ peruuntumismaksun.

Voimistelijan maksettavaksi tulee valmentajan leirikulut.

TLS-kilpailujärjestelmä löytyy tästä linkistä: https://tls.sporttisaitti.com/?x103997=231599

Turun Liikuntaseurassa on käytössä VAPAAOPPILASPAIKKA -järjestelmä, johon voit tutustua linkissä Ryhmät

HARJOITUSKAUDET

SYYSKAUSI: elokuu-joulukuu

KEVÄTKAUSI: tammikuu-toukokuu

KESÄKAUSI: kesäkuu-heinäkuu

Ryhmien ikärajat ovat viitteelliset. Ryhmävalinnoissa otetaan huomioon mahdollinen aikaisempi voimistelu- ja tanssitausta.

PEPIT, 4-6-vuotiaat

Peppi -ryhmässä harjoitellaan kerran viikossa rytmisen voimistelun lajitaitoja ja välinetekniikkaa monipuolisesti. Ryhmässä voimistelevat saavat oman valintansa mukaan osallistua näytöksiin, leireille ja lasten Stara-tapahtumaan. Ryhmän vastuuvalmentaja on Helmi Meltsas.

HARJOITUKSET

Lauantai klo 11-12.30, Aninkainen A-sali,  Aninkaistenkatu 7., sisäänkäynti Multavierunkadun puolelta

95€ / harjoitukset 1x/vk

IINES-RYHMÄ, 7-9-vuotiaat

Ryhmässä harjoitellaan rytmisen voimistelun lajitaitoja ja välinetekniikkaa monipuolisesti. Ryhmä osallistuu näytöksiin, leireille ja Lasten Stara-tapatumaan. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja ryhmän valmentajina toimivat Helmi Meltsas apuvalmentajana Nanaka Takegata.

HARJOITUKSET

Lauantai klo 11-13, Aninkainen A-sali, Aninkaistenkatu 7., sisäänkäynti Multavierunkadun puolelta

160€ / harjoitukset 1x/vk

SPIRAALIT, yli 10-vuotiaat

SPIRAALIT-ryhmään pääsevät kaikki innostuneet voimistelijat. Harjoitusten tavoitteena on opetella rytmisen voimistelun väline- ja vartalotekniikka. Voimistelijat osallistuvat leireille, näytöksiin ja kilpailuihin omien taitojensa ja halunsa mukaan.

Harjoituksiin on mahdollista osallistua kerran viikossa. Ryhmän valmentajina toimivat Tessa Tanner ja Helmi Meltsas.

Torstai klo 18-20, Lintula

Lauantai klo 11-13, Lintula

Lauantai klo 13-15, Ainkainen A-sali, Aninkaistenkatu 7., sisääkäynti Multivierunkadun puolelta (tämän harjoituksen saa valita toiseksi harjoituskerraksi viikossa)

170€ / harjoitukset 1x/vk

270€ / harjoitukset 2x/vk

TLS-RaJu -ryhmä, 7-11-vuotiaat

Ryhmän toimii yhteistyössä Raision Jumppareiden kanssa. Tämä mahdollistaa rytmisen voimistelun harjoittelun Raisiossa huippuolosuhteissa ja huippuvalmentajien kanssa.

Ryhmässä voimistelevat edistyneet voimistelijat tavoitteena osallistuminen luokka- ja ikäkausikilpailuihin. Ryhmä harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Ryhmän valmentajina toimivat Turun Liikuntaseuran valmentajat Ulla Meltsas, Essi Huhto, Tessa Tanner ja Helmi Meltsas.

HARJOITUKSET  2-3 x / VK

Maanantai klo 16-18, Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, Raisio

Tiistai klo 17-19, Kerttulan liikuntahalli

Lauantai klo 11-13, Lintula

HARJOITUKSET 4 x/ VK

Maanantai klo 16-18, Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, Raisio

Tiistai klo 17-19, Kerttulan liikuntahalli

Perjantai klo 17-20, Lintula

Lauantai klo 11-14, Lintula

260€ / harjoitukset 2x/vk

360€ / harjoitukset 3x/vk

460€ / harjoitukset 4x/vk

TLS Team Junior, yli 10-vuotiaat

Ryhmä toimii yhteistyössä Raision Jumppareiden kanssa. Tämä mahdollistaa rytmisen voimistelun harjoittelun Raisiossa huippuolosuhteissa ja huippuvalmentajien kanssa.

Ryhmässä voimistelevat edistyneet voimistelijat tavoitteena osallistuminen luokka- ja ikäkausikilpailuihin. Ryhmä harjoittelee 5 kertaa viikossa. Ryhmän valmentajina toimivat Turun Liikuntaseuran valmentajat Ulla Meltsas, Essi Huhto ja Helmi Meltsas

HARJOITUKSET

Maanantai klo 18-21, Lintulan liikuntahalli, Eerikinkatu 7.

Tiistai klo 17-20, Kerttulan liikuntahalli, Kisakatu 4, Raisio

Keskiviikko klo16-19.30, Kerttulan liikuntahalli

Perjantai klo 17-21, Lintulan liikuntahalli

Lauantai klo 11-15, Lintulan liikuntahalli

580€ / harjoitukset 5x/vk

SENNUT, 15-vuotiaat ja vanhemmat

Ryhmässä voimistelevat edistyneet voimistelijat, joiden tavoitteena on  kansalliset kilpailut ja Suomen mestaruuskilpailut. Ryhmä harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvalmentaja on ammattivalmentaja Ulla Meltsas.

HARJOITUSPÄIVÄT

Maanantai klo 18-21, Lintulan liikuntahalli

Keskiviikko klo 18-21, Lintulan liikuntahalli

Torstai klo 18-21, Lintulan liikuntahalli

Lauantai klo 11-15, Lintulan liikuntahalli

410€ / harjoitukset 3x / vk

500€ / harjoitukset 4x / vk

580€ / harjoitukset 5x/vk

Jäsenmaksu 30€ / 1.9.2021-31.8.2022

Kaikki innokkaat ja halukkaat voimistelusta kiinnostuneet tytöt ovat lämpimästi tervetulleita voimistelemaan Turun Liikuntaseuraan!